perjantai 15. kesäkuuta 2012

Visiitti palstalla

Kun on pitänyt aurinkoista niin käväisin visiitin palstamaalla keskiviikko-iltana. Siellä olivat jo monet kasvit itäneet, sirkkalehtiä näkyi jokapuolella. Ikävä kyllä myös rikkakasvit olivat jo nousseet.. Meinasin tosiaan mennä kastelemaan maan, mutta keskiviikkonapa tulikin alkuillasta vettä taivaan täydeltä joten jätin kastelun väliin. Istutin samalla maahan purkeissa esikasvatetut maissit, kukkakaalit, parsakaalit ja purjosipulit. Saa nähdä miten niiden käy kun omakasvatetut taimet olivat niin pieniä tai pienen oloisia ainakin minun mielestäni. Laitoin samalla käynnillä sokeriherneiden kohdalle vanhan pajubeliskin, jotta herneen varret pääsevät kiikkumaan sitä pitkin. Ja nyt sitten onkin palstamaa täynnä! Eikun tutkailemaan mitä sieltä nousee :)

Pottumaa on saanut siilitukan. Rikkakasvit kasvavat hurjaa vauhtia, pottumaan kohdalla ei viime vuonna ollut palstaa kenelläkään viljeltävänä joten siellä onkin paljon rikkakasvien juuria.

Kyllä sieltä jotakin kasvaa!


Ihanat sirkkalehdet!

Ja vielä loppuun kesän kukkaloistoa takapihalta:

Tulppaaneja nousi hurjat 3 kappaletta monesta kymmenestä sipulista jotka laitoin viime syksynä. Myyrät verottivat talvella koko sipulivaraston..

Mummon lemmikit

Kevätesikot koreimmillaan

Lisää ihania lemmikkejä!

Vaaleanpunaisen miljoonakellon kauniita kukkia

Pikkusydän on nimensä veroinen

Mummon istuttama pensaskin kukkii, en vain nyt muista mikä se pensas oli nimeltään


2 kommenttia:

  1. Täällähän on kauniita kukkasia tulvillaan,tuo miljoonakello on sitten komee kukkainen,itellä on kans sitä lajia vaan punaisena:)tervetuloa uuteen blogiini puutarha aiheiseen.linkki löytyy blogistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Täytyypä käydä tsekkaamassa. Tervetuloa uudelleenkin lueskelemaan! :)

      Poista