keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesäkukat

Eilen hain Honkaharjun puutarhalta omat varatut kesäkukat. Mukaan tuli vaaleanpunaisia miljoonakello-amppeleita, keijunmekko varjoiselle etuovelle ja vaaleanpunaisia ja valkoisia pelargonioita. Takapihan ruusuun tulee myöskin vaaleanpunaiset ruusut. Kyllä on nyt pinkkiä :D Kukat olivat kasvaneet valtavan suuriksi sitten sen ajan kun kävin niitä varailemassa.

Miljoonakello ja takana ruusu jo isoissa lehdissä.

Keijunmekko. Se kiipeää ylöspäin ja valuu alaspäin peittäen tukin.

Keijunmekko on nätti mutta roskittaa aika paljon.

Mummon ikkunaaaaallaaaa pelargoniaaaaat. Takana "kasvihuoneessa" basilikat. Rinteessä näkyy naapurin komeasti kukkivat vuorenkilvet.


Eilen istutettiin myös naapurin kanssa kiinteistön kesäkukat. Pieniltä näyttävät nyt aluksi, mutta toivotaan että kasvavat oikeinoikeinoikein isoiksi. Tein krasseja varten niitä obeliskeja ja tänään sain viimeisenkin valmiiksi. Viisi kappaletta niitä tarvittiin kun kukka-astioita on viisi.

Vielä on kukat pieniä, mutta eiköhän ne siittä ala pian kasvamaan.

Kaikki viisi kukka-astiaa näkyvät kuvassa, ainakin jotenkuten. Pensaina lähinnä oleva unkarinsyreeni, taenpana lumipalloheisiä ja perennapenkeissä nauhuksia.

Eilen oli jo komea kesäpäivä, lämmintä oli ja aurinko paistoi eikä pahemmin tuuleskellutkaan. Tänään pitänee lähteä palstamaalle kastelemaan penkit kun ei ole satanutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti