lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kylvöjä tehty!

Juuri kun olin lähdössä palstamaalle pörräämään niin alkoi satamaan. Noh, sadetutkan mukaan ei menisi kauaa että loppuisi. Vetasin päivänokoset ja kun heräsin oli sade lakannut. Ei muuta kuin palstalle! Sain möyrittyä sen verran että kylvin maahan naurista, lanttua, kolmea eri porkkanaa, retiisejä, keräsalaattia ja salaattisekoituspussin. Eilen piti laittaa herneet likoamaan mutta enhän mie niitä muistanut. Laitoin ne sitten tänään ja huomenissa täytyy käydä ne palstalle istuttamassa. Nappasin vielä talven metsän laidassa olleen obeliskin pellolle kasvua odottelemaan. Tästä se lähtee!

Palstamaa tänä vuonna. Etummaisena Eveliinan ja Villen laittamia pottuja, ne meni maahan torstaina (muistaakseni). Keskellä on vielä tyhjää ja takana tämän päivän kylvöt.
Palstamaa tulokulmasta. Tämän päivän kylvöjä.

Vielä kerkesin illalla vähän perennapenkkiä möyriä, siellä kun kasvaa voikukasta lähtien kaikkea mahdollista. Nappasin purkkeihin vielä tarha-alpiakin, koska vien sitä työkavereille. Perennapenkkiä pitää myllätä vielä lisääkin myöhemmin koska pitäisi siirrellä sieltä matalia kasveja reunalle jotteivat jäisi isompien jalkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti