sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viisauksia

Tässä arvokas viisaus jälleen: Älä laita herneitä kasvamaan yhdelle neliö-alueelle. On katsos vaikeaa yrittää kerätä herneitä sieltä välistä kun herneet ovat yksi iso puska! Laita ne riviin.. Näin sitä ihminen oppii.

Maalla ei ollut taaaaskaan tullut käytyä yli viikkoon (vaikka olen aikonut käydä useammin nyt) ja siellähän oli rikkaruohot hyökänneet ihan tosissaan liikekannalle. Mutta jonkun puolen tunnin pikanyhtämisellä sai paikkoja jo puhtaammaksi. On se kätevä tuo heilurihara. Mukaan keräsin sokeriherneitä vaikka ja kuinka paljon ja silti jäi puska täynnänsä palkoja poimijoita odottamaan. Otin kuviakin ja samalla alkoi aurinkoisen kuuman päivän päätteeksi kerääntymään pilviä taivaan täydeltä. Kun autoon istahdin nii alkoi jo ripsimään vettä. Tuosta on alle tunti ja nyt jo paistaa mukavasti aurinko, tosin tummia pilviä pyörii vielä taivaalla..

Ainiin! Kirvat ovat taas tulleet vierailemaan härkäpapujen päissä. Ei niin paljoa (ainakaan vielä) kuin viime vuonna mutta kyllä niitä jo oli jonkun verran.

Tässä kuvia tältä päivältä:

Koko aari tänään

Pottupuoli

Sipulit

Juurespuoli

Porkkanat

Nauriitkin kasvaa jo

Pioniunikot kukkii monin eri värein :) Ihania! 

Maissit on kyllä varsin tukevia jo! Mahtavia!

Auringonkukatkin on jo kohta minun pituisia

Ruiskaunokkeja!Jahas, isot on jo mangoldit. Mitäs näille pitikään tehdä..?

Purjot

Salaatit ja tilli takana

Sokerihernepusikko!

Ensimmäinen kiireinen kukkija kehäkukissa! Kohta päästään kuivattamaan kehäkukkaa!

Tämän päivän kotiintuomiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti