tiistai 25. huhtikuuta 2017

Missä kesä?

Kevät on kyllä, mutta talvi tuntuu jatkuvan ja jatkuvan! Vielä tänäänkin olen nähnyt ihmisiä joella hiihtelemässä. Ja takapiha on lunta tulvillaan. Palstamaalle tuskin tulee olemaan kiirettä tänä vuonna. Vaikka eihän sitä tiedä, voihan se maan sulaminen ja peltojen kuivuminen käydä nopeastikin säiden salliessa. Noh, nyt vielä takapiha näyttää tältä:

Takapiha 25.4.2017

Hyötykasviyhdistykselle tein tänään siementilauksen. Tulossa on taas kaikenlaista, mutta tärkeimpänä kehäkukkaa. Viime vuonna oli sato heikkoa ja kehäkukat onkin jo loppuneet varastosta. Uutta satoa odotellessa! Käykäähän varaamassa oma palstamaanne Rovaniemen 4H-yhdistykseltä ennenkuin loppuvat!

PS. Oletko tutustunut jo Mehiläisentassun FB-sivuihin?

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä vielä talvista, mutta täälläkin satoi juuri äsken lunta sulaan maahan ainakin pari-kolme senttiä. Ei se kesä meinaa tulla millään. Toivotaan että vapulta sää lämpiäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain. Tänäänkin olen jo katsellut aamuhiihtäjiä jäällä ikkunasta. Ja pilkkijöitä riittää sekä muita jäällä liikkujia. Yleensä viimeistään vappuna on tuossa joella isompi väylä auennut, mutta nyt taitaa mennä hyvinkin toukokuun puolelle.

      Poista