torstai 10. heinäkuuta 2014

Eilen

Eilen palstamaalla oli kavereita! Ja lämmintä piisaa. Piti oikein kantaa Putaasta vettäkin palstalle. Lisäksi nyin rikkaruohoja jälleen vähemmäksi. Niin ja toin taloyhtiölle pari vuotta sitten tekemiäni pajuobeliskeja ja purin ne osiin ja käytin pajukepit herneiden tukikepeiksi. Ja kaksi obeliskia laitoin kesäkurpitsan taimien "päälle". Pysyy harso ylempänä. Herneitä oli metrin matkalta joku pitkäkorvainen käynyt verottamassa. Oli lyhennetty pariin senttiin ne kasvit ja jätetty viereen kasa papanoita. Tässäpä parit kuvat eiliseltä sekä muita aikaisempia löytöjä kännykän uumenista:

palsta 9.7.

myllättyä heinää kun piti upottaa obeliskit

herneet

Syreenit kukkii parhaillaan!

Tässä kuva kesäkuulta. Taloyhtiön kukat tulossa, kävin ne hakemassa. Kukat tuli Pulkamontien puutarhalta ja tuijat Agrimarketista.

Viikonloppuna tuli myös harvennettua vähän ruusupensasta kotona. Se meinasi sieltä tunkea jo isostikin naapurin pihalle niin otin sitten pari runkoa pois. Lisäksi ruusujen ympärillä kasvoi kaikkea mahdollista putkista maitohorsmiin niin vetaisin nekin pois. Kivasti komistui alue. Perennapenkki on kauhean näköinen. Moni perenna jätti tänä keväänä kasvamatta jostain syystä (huono talvi..?) ja niinpä se on täynnä lähinnä vesiheinää... Kovasti olen suunnitellut että kiskoisin koko penkin ylös ja laittaisin juurimaton +uudet mullat ja ne kasvit takaisin mitä nosti ylös ja mahdollisesti ostaisin Honkaharjulta tai jostain kerjäisin uusia kasveja. Mutta tämä varmaan toteutuu vasta lomalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti