sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sadonkorjuujuhla

Sinetässä oli viikko sitten seurakunnan sadonkorjuujuhla. Sadonkorjuujuhla kuulemma vaihtaa aina kuntaa joka vuosi. Tänä vuonna se siis pidettiin Rovaniemellä, Sinetässä. Ja perinteisesti paikallinen 4H-yhdistys on toimittanut pöytäkoristukset ja juhlassa siunattavan sadonkorjuukorin. Noh, meiltähän tätä kysyttiin sitten tänä vuonna ja tehtiin kori ja pöytäkoristuksia. Korissa kaikki muut paitsi valkosipulit ja vilja on kerätty palstamaalta. Komea kori tuli vaikka itse sanonkin. Olipa kirkkoherra itsekin sanonut korin olevan "herkullisen näköinen". Lisäksi teimme pöytäkoristukset joissa oli sammalta, puolukoita ja muita metsän kasveja. Kukkivat kanervat otimme pakastimesta. Pöytäastelmat on tehty vanhoihin pyykinpesukoneen kansiin.


2 kommenttia:

 1. Hei Maija ja Eveliina, seurailen blogianne melko aktiviisesti, olen huono komentoimaan, mutta blogissani on teille jotain. Oman harkintanne mukaan päättätte vastailetteko ja oletteko kiinnostuneet pikku haasteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Sattumalta tämän kommentin löysin mailini kautta. Jostain syystä ei ole minulle tullut koskaan viestiä että tällainenkin on saapunut! No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Kiitos kommentista, haaste on tainnut mennä vähän ohi. Tervetuloa uudelleenkin lueskelemaan palstamaan tarinoita. :)

   Poista