maanantai 9. heinäkuuta 2012

Rusketus

Mistä saa hyvän rusketuksen? Palstamaalta. Toki voisi siellä olla ja ottaa aurinkoa mutta toinen mahdollisuus on myllätä multaa ja pöllyttää jalat tummiksi. Kun jalassa oli crocksit ja caprihousut niin olipahan kivan tummat jalat :)

Viikko vierähti ja nyt vasta sain aikaiseksi käydä taas maalla. Parit penkit kävin rikkaruohoista läpi ja ihastelin kovasti kasvaneita kasveja. Piti kylvää samalla lisää salaattiakin mutta enpäs muistanut mukana olleita siemeniä laittaa. Pitää laittaa seuraavalla visiitillä. Rikkaruohoja riittää ja aina on tekemistä jos palstamaalle sattuu menemään. Sipulienkin väliin oli taas kasvanut rikkaruohoja. Porkkanat näyttivät lähteneen kasvamaan, mutta en kyllä aio enää ikinä ottaa porkkanoille tuota nauhasiemenjuttua koska ei ne näytä kunnolla tulevan sieltä. Kuulin myös muualta että ei ole välttämättä itäneet ollenkaan ne nauhajutut. Kastella ei ole onneksi tarvinnut kun on tullut sopivasti vettä aina suurin piirtein parin päivän välein taivaalta.

Kesäisiä kuvia:

Ruusuja keräsin kuivattavaksi takapihalta

Ihanasti on alkaneet ruusut kukkia!

Niistä lähtee aivan mahtava tuoksu!


Lupiinit ja päivänkakkarat
Sitten parit kuvat palstamaalta tältä päivältä.Maissit olivat voimistuneet hurjasti

Maijamaalainen ihan itse!
Ja vielä yksi kuva tältä illalta takapihalta. Tänä iltana kaksi tuntia koottiin tuota uutta kasvihuonetta ja kiroiltiin ehkä muutaman kerran ukon kanssa. Mutta saatiinpas koottua se ja nostettua pihalle. Heitin sinne jo yrttiruukkujakin. Tuon muovisen varmaankin otan pois kokonaan tältä kesältä, mutta sen saa onneksi oivasti pieneen kasaan ja varastoon niin voin ottaa sen lisäkasvihuoneeksi keväisin.

Uusi kasvihuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti