keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kevätpuolella!

Pakkasta pitelee jo toista viikkoa, mutta maanantaina tupsahti iloinen odotettu lehtinen postilaatikkoon:


Nimittäin Hyötykasviyhdistyksen siemenluettelo tietenkin! Sehän tuli jo selattua ja merkittyä mitä täytyy tilata. Tilausta pitää tässä kohta laittaa menemään. Viime viikonloppuna tuli hankittua myös perinteiseen tapaan tammikuun tulppaaneja. Minusta on aina ihanaa saada pöydälle tammikuussa tulppaaneja, se tarkoittaa että uusi vuosi on alkanut ja kevättä ja kesää kohti mennään hurjaa vauhtia!


4 kommenttia:

 1. Puutarhakausi pyörähtää pian käyntiin. Samoissa puuhissa täälläkin. Silmät kiiluen siemenluetteloita lukeamassa... :). Innostavaa puutarhavuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaus tuli tehtyä alkuviikosta ja eilen saikin paketin jo postista, nyt hypistellään siemeniä ja ootellaan aurinkoa :) Niin ja kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Siemeniä en oo vielä tilannu, mutta tulppaaneita on tullu ostettua monta nippua. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin oikein lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain! Päivittelen tätä aina jaksamuksien mukaan, välillä enemmän, välillä vähemmän. Täytyypä käydä vierailulla sinunkin blogissa :)

   Poista